Lasagna cu somon si spanac

Aceasta lasagna cu somon și spanac este foarte ușor și rapid de făcut. Cu prezența amidonului, a legumelor și, de asemenea, a proteinelor, acest fel de mâncare este o masă completă care va mulțumi întreaga familie. Puteti face bineinteles aceasta reteta cu spanac proaspat dar si cu spanac congelat daca nu este de sezon. 

Persoane

2

Timp preparare

30 m

Timp de gatire

35 m

Dificultate

@@@

Cost

€€


Lista ingredientelor

  • File de somon – 300 g
  • Spanac – 330 g
  • Lasagna – 6 foi
  • Ceapa 1 buc.
  • Smantana -180 ml
  • Sare, piper – dupa gust

Lista etapelor

  1. Curățați, spălați și tăiați ceapa în bucăți mici.
  2. Se caleste cateva minute in putin ulei.
  3. Adăugați spanacul clătit în prealabil și gătiți aproximativ zece minute.
  4. Preîncălziți cuptorul la 200 ° C.
  5. Apoi adăugați smantana la amestecul de spanac-ceapă. Se condimentează cu sare și piper apoi se amestecă.
  6. Se adauga somonul taiat cubulete mici. Se amestecă …
  7. Intr-un vas gratinat se acopera fundul cu foi de lasagna, apoi umplutura si tot asa. Terminați cu un strat de umplutură. Puteți, dacă doriți, să adăugați puțină brânză rasă deasupra.
  8. Se coace 30-40 de minute la cuptorul incins la 200°C. Verificați și bucurați-vă de mâncare fierbinte.

Informatii suplimentare

Smantana poate fi inlocuita cu o crema de legume cu migdale sau soia de exemplu, daca ai intoleranta la lactoza. Se poate face si cu alt peste.