Somon afumat cu paine neagra

Descoperiți rețeta noastră proaspătă și foarte rapid de preparat: pâine prăjită cu somon afumat și capere, delicioase ca aperitiv sau pentru a însoți o salată la prânzul dumneavoastră.

Persoane

2

Timp preparare

10 m

Dificultate

@@@

Cost

€€


Lista ingredientelor

  • Somon afumat – 2 felii
  • Paine neagra/cereale- 4 felii
  • Crema de branza – 150 g
  • Ceapa rosie – 1/2
  • Suc de lamaie – 1/2 cana
  • Capere – 1/2 cana
  • Sare, piper

Lista etapelor

  1. Într-un bol, amestecați crema de brânză cu jumătate din zeama de lămâie, capere, sare și piper.
  2. La prăjitor de pâine sau la cuptor prăjiți cele 4 felii de pâine. Între timp, curățați și tocați mărunt ceapa roșie. Tăiați feliile de somon în 2.

Loc pentru asamblare

  1. Intindem amestecul de crema de branza pe fiecare felie de paine, adaugam somonul afumat, ceapa rosie si restul de zeama de lamaie. Răsfățați-vă.

Informatii suplimentare

Daca nu va plac caperele, le puteti inlocui cu muraturi tocate foarte marunt.